Igényelje vissza most a lakásfelújításra költött összeg felét!

Milliókat bukhat el a szakszerűtlen adminisztráció miatt! Komplett szakértői támogatásunkkal biztosra mehet! 

Otthonfelújítási támogatás

Új megbízást 2022. december 20-ig fogadunk be!

FIGYELEM! 2022. december 1-től kizárólag a MAXI VIP" szolgáltatási csomagot értékesítjük!

Röviden az otthonfelújítási támogatásról!

A teljes Kormány rendelet letölthető: ITT

A támogatást legalább egy gyermeket váró vagy 25 év alatti gyermeket nevelő, illetve az igénylő család minden tagjának minimum egyéves bejelentett lakcím, folyamatos TB jogviszony és köztartozás mentessége mellett igényelhető. Egyszer vehető igénybe utólagos elszámolással a maximum 3 millió forintos támogatás. Lakásfelújítási, bővítési munkálatokra használhatják fel egyedülálló és elvált szülők egyaránt. A támogatás az anyagköltség és munkadíj 50% arányban igényelhető, amit a lakását felújító családnak kell megelőlegeznie, majd utólagosan igényelheti a támogatást a Magyar Államkincsártól...

Az igénylésének egyik alapfeltétele, hogy az igénylő, együttes igénylés (házas -élettársak) esetén legalább az egyik igénylő minimum 1 éve – legfeljebb 30 nap megszakítással – folyamatos TB jogviszonnyal rendelkezzen, de mindkettőjüknek a köztartozás menteségüket is igazolniuk kell. A lakásfelújítási támogatás igénylésénél a folyamatosság igazolásához az 1 éves külföldi jogviszony is elfogadható, de az igénylés pillanatában az igénylőnek már magyar TB jogviszonnyal kell rendelkeznie.

A támogatott építési tevékenységeket a Rendelet 6. §-a sorolja fel részletesen! Az ingatlannak Magyarország területén kell elhelyezkednie. Az ingatlan-nyilvántartási besorolása lakásnak vagy lakóháznak kell lennie, valamint elfogadható a tanya, vagy a birtokközpont lakáscélú épületei is.

A felújítási támogatás  2022.12.31-ig vehető igénybe. Azaz a legelső elfogadható számla keltének 2021.01.01 utáninak kell lennie. A legutolsó elfogadható számla kifizetésének pedig legkésőbb 2022.12.31-ig meg kell történnie, mely egyben az igénylés utolsó beadási határideje is.

A 2021. január 1-től kibocsátott alanyi adómentes és 27% Áfa adót tartalmazó számlák is elfogadottak, kivéve az 5% Áfa tartamú számlák! Kivitelezői szerződések és árajánlatok kötelező elemei az igénylésnek!

A lakásfelújítási támogatási igénylés a lakáson végzett felújítási munkák befejezését és a legutolsó számla kifizetését követően 60 napon belül, de legkésőbb 2022. december 31-ig adható be! A teljes bizonylati és szerződéses anyagok leadást követő 30 napon belül beadjuk az igénylést az online felületen!

A felújítási tervet ideális esetben az induláskor érdemes átbeszélni és megtervezni!

Az alábbi buktatók kiküszöbölése nélkül veszélybe kerülhet a támogatási összeg lehívása!
Utólagos helyesbítésekre nem minden esetben van lehetőség!

Nem ellenőrzött vállalkozó végzi a munkálatokat, nincs, vagy rossz a kivitelezői szerződés! Olvashatatlan kézi számlatömbös számlát állít ki!

A kivitelezői szerződésben leírtak és a kiállított számla tartalom nem egyezik! Előleg és végszámla tartalmi hiányosságok!

Újonnan vásárolt ingatlan esetén a lakcím regisztráció nem egyezik a tulajdoni lapon szereplő címmel!

Újonnan vásárolt ingatlan esetén az 1 éven belüli felújítási és igénylés beadási határidő túllépése miatt elvész az igénylés lehetősége!

Az igénylés beadási ellenőrzése során derül ki, hogy az igénylő család valamely tagjának időközben köztartozása keletkezett!

Az igénylés beadásakor vizsgált TB jogviszony nincs meg, vagy túllépte a 30 napos időkorlátot!

Túl drága napelemes rendszert telepítettek, mely meghaladja a rendeletben előírt Ft/Kilowatt egységárat!

Nem készül el időre a telepítés, illetve az áramszolgáltató nem hitelesíti időben a telepített rendszert!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Laboriosam earum perferendis quidem asperiores neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Laborum, cum. Quo culpa reprehenderit distinctio, ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore ea, eos, atque labore odit reiciendis sunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptatem nobis sequi ratione quibusdam, laudantium.

Ne féljen! Szakemberek vagyunk! Segítünk!

Több mint 10 éves Könyvelői és adótanácsadói háttérrel támogatjuk Önt is!

Az egyeztetett időpontban, azonnali telefonos előszűrés - megfeleltetés az Ön által elénk tárt információk alapján! 

Ön megvásárolja valamelyik szakértői csomagunkat és digitális aláírással hitelesített e-szerződést kötünk! A hitelesített minősítés az ön által e-mailben megküldött személyes és hatósági okmányaik alapján történik! Személyi igazolványok, TAJ kártyák, ADÓ kártyák, Lakcím igazolványok! 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap, TB jogviszony igazolás, NAV köztartozás mentesség igazolások is szükségesek!

Megküldjük a Kivitelezői szerződés, árajánlat, számla és a szükséges nyilatkozatok minta nyomtatványainkat! A dokumentáció kitöltéséhez teljeskörű leírást is adunk, felmerülő kérdéseire is szívesen válaszolunk!

Folyamatosan ellenőrizzük az aktuális szerződések és egyéb kiállított bizonylatok másolatát, amit google drive megosztásban, illetve e-mail címünkre tud folyamatosan megküldeni! Kérdéseit hétköznapokon, munkaidőben (9.00 - 16.00) telefonon is felteheti, megoszthatja velünk a problémáit!

A teljes kivitelezés során kapott dokumentumok ellenőrzése után összeállítjuk az igénylés beadásához szükséges számlák, számla részletezők, banki bizonylatok, árajánlatok, szerződések, mellékletek, nyilatkozatok dokumentációját!

Az igénylés online felületen történő beadásához előkészítjük az ellenőrzött dokumentumokat és beadjuk! Csatoljuk a szükséges mellékleteket és nyilatkozatokat, így átlagosan 40-50 oldalas beadvány kerül feltöltésre - beadásra a MÁK online felületén! Értesítést küldünk a beadás tényéről és a további teendőkről!

Fazekas Mónika
Fazekas Mónika
PÁLYÁZATI SZAKÉRTŐ

Adótanácsadó & mérlegképes könyvelő,  okl. műszaki menedzser

Otthonfelújítási támogatás
Varga Péter
PÁLYÁZATI SZAKÉRTŐ

Marketing & vállalkozás stratégiai tanácsadó 

Ezt mondták rólunk ügyfeleink...

Minden ügyfelünk sikeresen elnyerte az általa igényelt támogatási összeget, 341 ügyfelünk dicsérő szavai közül válogattunk! Köszönjük!

Egy profi szakértöt kerestünk, ezt maximálisan megtaláltuk Fazekas Mónikában! Rutinnal kiigazodott a hatósági nyelvezeten, ügyelt a határidőre, ellenőrizte a számlákat is. Valószínűleg ennek is köszönhető az igénylés sikere! Szívből ajánlom másoknak is!

Annyira hálás vagyok neked már most! Nem érzem magam teljesen tudatlannak, de munka, család, gyerekek mellett nem lenne időm mindent precízen lepontosítani, hogy tökéletes legyen ez a folyamat, de ami biztonságot te nyújtasz, az nekem nagyon megnyugtató!

Szeretnénk neked hálásan megköszönni a munkádat, mert tudjuk, hogy ez nélküled nem sikerült volna. Köszönjük a türelmed, és hogy az elmúlt fél évben mindig a rendelkezésünkre álltál és választ kaptunk kérdéseinkre. Csak ajánlani tudlak! 

Hurrá! Ma reggel megérkezett a pénz, minden benyújtott számlát, hiánypótlás mentesen elfogadtak! Köszönjük a segítséget, örülünk, hogy megbíztuk Önt! 

Örömmel tudatom, hogy a pályázatot sikeresnek bírálták, az összeget 5 napon belül utalják!
Nagyon nagyon köszönöm a segítséget! 

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, megkaptam a maximális támogatási összeget. Nagyon szépen köszönöm Neked! Tényleg nagyon profi vagy!

MAXI VIP CSOMAG

Teljeskörű és papírmentes ügyintézés

2022. december 1-től kizárólag a MAXI VIP" szolgáltatási csomagot értékesítjük! Először is ellenőrizzük, hogy megfelel-e a támogatás feltételeinek! Szerződéskötés után bekérjük a szükséges személyes dokumentumokat és a felújítással kapcsolatos bizonylatokat digitális formámban! Ellenőrizzük a számlákat és szerződéseket, az előírt anyag/ munkadíjak arányát, kiemelt telefonos ügyféltámogatást adunk! A megküldött bizonylatokat és kivitelezői szerződéseket ellenőrizzük! TB jogviszony igazolást, NAV Köztartozás mentes igazolásokat és az Ingatlan tulajdoni lapot is lekérjük! Az igénylést szakszerűen előkészítjük és 30 napon belül beadjuk (online)... Digitális Ügyfélkapu megléte szükséges a beadáshoz!

MAXI VIP 
szolgáltatási csomag

149.900

Szerződés kötésekor fizetendő

Határidő:

2022. december 20.

    Teljeskörű ügyintézés

Megbízási díjaink Magyar forintban értendőek, alanyi adómentes számlát állítunk ki minden megbízónak!